-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12081 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

چرا زنان امروزه بيحجاب هستند؟ براي جلوگيري از فساد و تباهي در بيحجابي زنان چه بايد كرد؟

بد حجابي موجود در جامعه امروزي، نوعي سنّت غلط جاهلي است كه اسلام با آن مبارزه كرده و فرموده است:

وَ قَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَ لاَتَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَـَهِلِيَّةِ الاْ ?ُولَيَ; (احزاب، 33) و در خانههاي خود بمانيد و همچون جاهليت نخستين ]در ميان مردم[ ظاهر نشويد. در عصر جاهليت، زنان حجاب درستي نداشتند و دنبالة روسريهاي خود را به پشت سر ميانداختند; به طوري كه گلو و قسمتي از سينه و گردنبند و گوشوارههاي آنها نمايان بود.(ر.ك: تفسير نمونه، آيةالله مكارم شيرازي و ديگران، ج 17، ص 290.)

انحرافات اجتماعي و ترويج فساد، فحشا و بدحجابي در بين اجتماع از طرف افراد فاسد، مطلبي است كه همواره از آغاز آفرينش انسان بوده و هست و انبياي عظام و اولياي الهي هميشه با اين افراد درگير بودهاند.

قطعاً افراد بد حجاب و مفسد از مرام، فكر و خواستهاي اوليا و شهدا فرسنگها دورند. در مقطع كنوني، مقابله با اين مظاهر فساد، كار فرهنگي و جدي و ريشهداري ميطلبد كه بايد مردم و مسئولان به آن همت گمارند.

براي مقابله و پيشگيري از بدحجابي و فساد ـ به عنوان يك وظيفه براي فرد فرد مسلمانان ـ به چند راه كار اشاره ميشود:

1. تقويت باورهاي ديني: اگر كسي به اين مرحلة از باور برسد كه خداوند را هميشه حاضر و ناظر بر كارهايش بداند ديگر سعي ميكند گناه نكند.

2. احياي فرهنگ اصيل اسلامي و شناساندن حجاب به عنوان يك ارزش:

3. امر به معروف و نهي از منكر:

بهترين روش مبارزه با ضد ارزشها امر به معروف و نهي از منكر است. قرآن درباره ياوران ]دين[ الهي ميفرمايد; همان كساني كه چون در زمين به آنان توانايي دهيم، نماز بر پا ميدارند و زكات ميدهند و به كارهاي پسنديده وا ميدارند و از كارهاي ناپسند باز ميدارند و فرجام همه كارها از آن خداست. (حج، 41)

4. شناساندن الگوهاي والا:

امروز يكي از تأسفهاي جدي اين است كه زن مسلمان آن چنان كه بايسته و شايسته است با چهرههاي بلند تاريخ اسلام آشنا نيست; زندگاني حضرت زهرا3 و فرزند برومندش پيامآور عاشورا حضرت زينبو ديگر چهرههاي والاي تاريخ گذشته و معاصر بايد براي زن مؤمن نشان داده شود تا بنگرد چه سان با حفظ هويت، شخصيت، وقار و متانت ميتواند در جامعه حضور پيدا كند و ايفاي نقش نمايد; قل إن كنتم تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي; (آلعمران، 31) (اي پيامبر) بگو: اگر خداوند را دوست ميداريد، از من پيروي كنيد.(ر.ك: حجاب از ديدگاه قرآن و سنت، فتحيه فتاحي زاده، ص 180 ـ 189، دفتر تبليغات اسلامي.)

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.